Újra divatba jött a szilikon karkötő!

Szilikon karkötő

Újra hódítanak a régi idők divatjai. Az ékszerek és kiegészítők egyik divatos darabja a szilikon karkötő, ami ma nagyon trendi. Fiatalos és lezser benyomást kelt a szilikon karkötő, amire bármit lehet nyomtatni, akár domború, akár mélynyomásban.

Színes és rugalmas, ami a fiatalság egyik legalapvetőbb tulajdonsága, ezért leginkább ők viselik szívesen. A különböző rendezvényeken, koncerteken, céges találkozókon, illetve gyűléseken gyakran használt reklámfogás.

Mivel rendkívül könnyen lehet legyártani belőle akár több ezret is, ezért kimondottan közkedvelt reklámajándék. Saját emblémával ellátható, hogy személyesebb legyen. Trend és praktikusság jellemzi, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy törésálló, hiszen a szilikon karkötő anyaga ezt lehetővé teszi.

Bárminek nekiütközik is, az nem szakad, nem horpad be, mint a merev fém alapanyagú darabok többsége. A fiatalok kicsit szeleburdiak, illetve óvatlanok. Ideális kiegészítő a csuklójukra a szilikon karkötő. Rendeljen belőle több színben és designban!