Válassza a Budapest Mannheim járatot!

Válassza a Budapest Mannheim járatot!
Válassza a Budapest Mannheim járatot!

A munkaerőpiac felszabadulása sokakat azzal kecsegtetett, hogy külföldön vállaljanak munkát. Egyeseknek bejött a számításuk, és ma is ott dolgoznak, mások nem viselték el a honvágyat és hazajöttek. Mannheim környékén rengeteg magyar dolgozik.

Nem is csoda, hogy sokan ingáznak Budapest Mannheim között, hiszen nagyon nehéz elviselni a magányt, a család, a barátok hiányát. Szerencsére, a Budapest Mannheim közötti távolság nem veszedelmes, egy jó nekifutással egy nap alatt le lehet gyúrni.

Ehhez nem is kell más, mint egy jó kocsi és egy pihent sofőr. De arra már nem igazán érdemes vállalkozni, hogy közvetlen egy ilyen hétvégi jövet-menet út után munkába álljon valaki, mert azért mégis legkevesebb 20 órás útról beszélünk. Erre valók a menetrend szerinti járatok, melyekkel kényelmesen meg lehet tenni az utat, akár szundikálva, hogy pihenten érkezzenek. Az eutaxi.hu honlapon lehet bejelenteni az igényt a Budapest Mannheim útra. Mindkét irányban menetrend szerint közlekednek a kisbuszok, kora reggeli indulással, esti érkezéssel.