Városi kerekpár a dugók elkerülése érdekében

Városi kerékpár

A zsúfolt városokban nem egyszerű autóval közlekedni, ráadásul a tömegközlekedési eszközök sem mindig nyújtanak elég jó alternatívát az úti cél gyors és egyszerű eléréséhez. Amennyiben nem retten meg egy kis testmozgástól, akkor egy városi kerékpár jelenthet megoldást a problémájára, ugyanis a kerékpáros utakon sokkal hamarabb eljuthat egyik helyről a másikra, mintha bármi mással próbálkozna.

Egy strapabíró darabon gurulva, nemcsak a magánügyeit intézheti el, hanem a hivatali helyekre is bátran elmehet, illetve munkába is járhat. A legtöbb helyen már megfelelő és biztonságos biciklitároló van kialakítva, így arra sem kell gondja legyen, hogy hová tegye, amíg bemegy egy bankba vagy irodába.

Tehát, a városi kerékpár csak előnyére lesz, hátrányát semmiképpen sem fogja látni. Egyedül esős időben nem a legkellemesebb tekerni, de egy esőkabátban és vízálló cipőben még ezt is átvészelheti. Illetve, ha ezzel már nem próbálkozna meg, akkor ezeken a napokon leteheti a városi kerékpárt és átválthat metróra vagy villamosra.