Villanypásztor karó a tökéletes földeléshez

Villanypásztor karó

Ahhoz, hogy egy gazdaságon belül a jószágtenyésztés és a növénytermesztés megférjen egymás mellett, szükségszerű az állatok megfékezése és csak a kijelölt határokon belüli etetése. A villanypásztor első rangú segítőtárs ebben, viszont működéséhez nélkülözhetetlen a villanypásztor karó.

Az úgy nevezett földelő karó nélkül, a rendszer működésképtelen. Az optimális működés érdekében, a karók közötti távolság minimum 1 méter kell legyen. Az oldalunk kínálatában fellelhető villanypásztor karó 5, illetve 7 darabos kiszerelésben is elérhető, méretük 70-től 150 centiméterig terjed.

Használatában előnyt nyújt a galvanizált leszúró, az erős karó a fokozott stabilitás érdekében, valamint kompatibilis minden hagyományos szalaggal és vezetékkel. Bizonyos modellek stabilitását és állóképességét fokozza a kiegészítő hosszmerevítő valamint horganyzott talajtüskével rendelkező kivitelezés. A villanypásztor karó előírás szerinti használata lehetővé teszi a tökéletesen eredményt és megkönnyíti a mindennapi munkát.