Vízálló karóra nemcsak búvároknak

Vízálló karóra

A technika folyamatos fejlődésének hála, a csuklónkat ékesítő karórák rengeteg változáson mennek keresztül, hogy még több ideig hű társunk lehessenek a hétköznapok során. A vízálló karóra, amint azt a neve is mutatja, akkor is hibátlanul működik, ha erősebb vízsugár éri, esetleg huzamosabb ideig a vízfelszín alatt marad.

Nem kell azonban feltétlenül vadvízi túrákon részt venni, hogy az óránk megsérüljön, hiszen elég csak a mellékhelyiség használata után kezet mosnunk. Természetesen az óralapra ráfröccsenő vizet a nem vízálló darabok nem veszik jó néven és hiba állhat be a működésükbe.

A kínálatunkban megtalálható több mint 1600 darab közül bátran válogathat, hiszen nyugodtan használhatja azokat akár búvárkodáshoz is. A praktikumon túl az esztétikum is nagy szerephez jutott a kiegészítők megalkotása során, így szinte kizárt, hogy ne találna az ízléséhez passzolót. Manapság már a legtöbb minőségi, nívós időmérő eleget tesz a kívánalmaknak, így a vízálló karóra már nemcsak álom, hanem maga a valóság.