195 65 R15 nyári gumi szakértőktől véve

Autógumik nagy választéka

A tavasz beköszöntésével, amikor az átlag hőmérséklet már nem esik 7 C fok alá, az autósok jól tudják, hogy ideje lecserélni a téli gumi garnitúrát a kényelmesebb nyári gumira. A 195 65 R15 nyári gumi napjainkban forgalomba lévő középkategóriás autók egyik leginkább használt gumiabroncs mérete, amit a gyártók ajánlanak az újonnan vásárolt gépkocsikhoz.

A 195 mm abroncs szélesség megfelelő tapadást és úttartást biztosít, ráadásul a modern, takarékos motorok üzemanyag fogyasztása sem növekszik meg a nagyobb tapadó felület miatt.

A 195 65 R15 nyári gumi számos gyártó választékának egyik legkedveltebb típusa, ezért sokféle futófelülettel kapható. A nyári gumi erősebb kopásállósága révén, hosszabb ideig használható lévén, hogy több a meleg hónapok száma a hidegekétől.

A 195 65 R15 nyári gumi széles választékban elérhető az autogumivasarlas.hu online webáruházban. Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő nyári gumi garnitúrát kedvező áron. Látogasson el a honlapra és rendelje meg néhány kattintással vagy telefonon a nyári gumi szettet.