A divat nyaklánc már szinte öltöztet

Divat nyaklánc

Az ékszereket gyakran emlegetik kiegészítőkként, azonban mára már teljes jogú részévé váltak az öltözéknek, így nem egészen állja meg a helyét ez a megnevezés. Hiszen egy divat nyaklánc nemcsak kiegészíti az aznap viselt ruhadarabot, hanem önmagában is öltöztet.

Nem csupán kiemeli a ruha vonalait, szépségét, hanem egy teljesen más stílust adhat ennek, így a divat nyaklánc több mint kiegészítő. Ezt az elgondolást nagyon sok hölgy érzi magáénak, ezért az ékszerek kiválasztására is legalább olyan nagy figyelmet fordítanak, mint a gardróbjuk elemeire.

A divat nyaklánc számukra alapdarab és sokszor nem az öltözékhez választják a nyakéket, hanem ahhoz azt a blúzt, nadrágot, szoknyát, kabátot, ami leginkább engedi érvényesülni az egyediségét, különleges jellegét. Például egy gyűrűkkel díszített divat nyaklánc olyannyira képes magára vonzani a figyelmet, hogy a ruházat teljesen elhalványulhat mellette, tehát érdemes úgy válogatni, hogy harmóniát teremtsen az ékszer és a ruha között, vagyis ne nyomják el egymást.