2011 óta már egészen másak a rendezvénybiztosítás szabályai

Profi rendezvénybiztosító cégek
Profi rendezvénybiztosító cégek

Bármilyen rendezvény kerül éppen megszervezésre, hatalmas felelősséggel jár. Sajnos már volt rá példa, hogy a figyelmetlenség súlyos következményekkel járt. Nem csoda, hogy a West Balkán tragédia után jött a 2011-es törvénymódosítás, amely a profi rendezvénybiztosító cégek számára nagy változást hozott. Lehet, hogy a vállalkozások több mindenre kell figyeljenek és felkészüljenek, de a program résztvevői biztonságban érezhetik magukat. A nyári időszakban, kifejezetten gyakran látogathatóak szabadtéri rendezvények, ugyanakkor a téli hónapok is alkalmasak a vásárok, bulik szervezésére.

Ezeken az összejöveteleken sok ember jelenhet meg, ezért számítani kell arra, hogy valaki előbb-utóbb rosszul lesz. A szervezők felelőssége, hogy a kritikus pillanatban legyen olyan szakember a helyszínen, aki azonnal profi segítséget nyújthat. Nem kell messzire mennünk, ha fel akarunk fogadni, minden helyzetre felkészült ápolókat vagy mentőtiszteket. Az aranyszivambulance.hu oldalon részletekbe menően tudakozódhatunk a lehetőségekről.

A cég nemcsak kórházba szállítást vállal, hanem helyszíni biztosítást is. Minden szükséges eszközzel rendelkeznek ehhez, így teljesen nyugodtak lehetünk. Amennyiben igényeljük, még gyalogos szolgálatot is teljesítenek a szakemberek, így mindig ott lehetnek, ahol éppen szükség van rájuk. A hőség megterheli minden szinten az emberi testet. A kiszáradás olyan gyorsan megtörténhet, hogy jóformán észre sem vesszük azt. Az egyik pillanatban, még jól vagyunk, a másikban, már úgy emelnek fel a földről bennünket.

Mindenki nagyobb biztonságérzettel jelenik meg egy olyan rendezvényen, ahol nyilvánvaló, hogy kéznél a segítség. Az Aranyszív Ambulance székképzet tisztjei minden esetben megállják a helyüket. A modern felszerelés és kommunikációs készülékek segítik a munkájukat. Érdemes mellettük dönteni, ha profi és minden szinten biztosított programot akarunk szervezni. Amennyiben túlságosan súlyos egy személy állapota és a helyszínen nem lehet segíteni rajta, akkor azonnal a megfelelő intézménybe történik a szállítása.