Finom macskatáp a válogatós cicáknak

Macskatáp
Macskatáp

A gazdik gyakran panaszkodnak arra, hogy a cicájuk nem mindig eszi meg az elé tett eledelt. Sajnos ennek több oka is lehet, ezért nehéz azt kideríteni, hogy mi áll a probléma hátterében.

Gyakran az a gond, hogy a macskatáp nem teljesen friss, amit az érzékeny orr könnyen kiszagol. Elképzelhető, hogy az állat nem szereti az adott ízesítést, ezért érdemes többféle márkával is kísérletezni. A nyári nagy melegben is sokszor előfordul, hogy a macskatáp a tálkában marad.

Gondot jelenthetnek a zavaró körülmények is, hiszen a cicáknak teljes nyugalom kell az evéshez. A többi állat jelenléte is feszélyezheti a macskát, ezért érdemes az etetést külön lebonyolítani. Jó, ha a macskatáp minőségi alapanyagokból készült, mert így a cicák sokkal szívesebben esznek a finom íznek és illatnak köszönhetően.

Szerencsére, a Petexpressz oldalán számos termék közül lehet válogatni, tehát mindenki megtalálja majd, amire éppen szüksége lenne. A macskatáp pedig előbb-utóbb biztosan el fog fogyni a cicák remek étvágyának köszönhetően.