A búzafű por hatékony méregtelenítő lehet

Hasznos a búzafű por
Hasznos a búzafű por

Minden évszakváltáskor eljön az idő, hogy a szervezetünkre nagyobb figyelmet kell fordítsunk. Ha máskor nem is, de legalább évente párszor egy méregtelenítő kúra igazán hatékony lehet. Amikor ebbe belevágunk, érdemes megnézni, hogy mit is fogyasztunk. Igazán jótékony hatással bír a búzafű por, amelyik magas növényi fehérje és klorofiltartalmának köszönhetően, tisztítja a májat és szabályozza a vércukorszintet.

Ezen kívül, még nagyon sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amire különösen nagy szüksége van a testünknek. A búzafű por rostokban gazdag. Vásároljuk meg az interneten és próbáljuk ki bátran! Gyorsan megtapasztaljuk a jótékony hatásait és frissebbnek érezzük majd magunkat. Felhasználási módja szerint, keverhető zöld turmixokba, valamint saláták öntetébe is.

Legyen a búzafű por az egyik olyan természet adta alapanyag, amit elkezdünk a mindennapi életünkbe beintegrálni. Ennek köszönhetően elindulhatunk egy olyan úton, ami megváltoztatja az eddigi táplálkozási szokásainkat és mindezt pozitív irányba tereli.