A Corvin negyedben az új építésű lakásokat furcsa célokra használják

Búvóhely a Corvin sétányon
Búvóhely a Corvin sétányon

Igen gyakran az intim pillanatokat megakadályozza a tény, hogy egyik fél sem rendelkezik egy szabad lakással, hiszen otthon vannak a lakótársak vagy épp a szülők. A búvóhely a Corvin sétányon pontosan ebben tud segíteni a szerelmeseknek és a pároknak, akik több hete már csak pár órányi szerelemittas pillanatra vágynak. Hol lehet ezeket az ingatlanokat megtalálni?

Mindenképp érdemes a keresést a www.buvohely.com weboldalon elkezdeni, ami évek óta biztosítja a budapestieknek a randikuckót. Mivel itt az árak igen kedvezőek, a lakás roppant modern és esztétikus, nem csoda, hogy egy felkapott szolgáltatásnak bizonyul. Fiatalok és idősebbek is előszeretettel hívják fel a honlapon található számot annak reményében, hogy még aznap kapnak egy időpontot.

A búvóhely a Corvin sétányon tökéletes megoldásnak bizonyul, hiszen ez nem drága, és még 5 órára is nyugodtan kibérelhető. Azt azonban nem árt tudni, hogy tanácsos minél hamarabb felvenni a kapcsolatot a tulajdonossal, ugyanis ezeket a lakásokat roppant hamar lefoglalják.