A fűthető síkesztyű tökéletes ajándék!

Fűthető síkesztyű
Fűthető síkesztyű

Nem szükséges körbesétálnia a helyi pláza összes üzletét ahhoz, hogy egy megfelelően vastag kesztyűt találjon. Sokkal inkább érdemes megismerkednie egy igazán okos és különleges kiegészítővel.

A fűthető síkesztyű hosszú időn át bírja a megterhelést, így kezeink biztosan nem fognak fázni, még a legkegyetlenebb mínuszokban sem. Csak arra figyeljünk oda, hogy mindig feltöltsük az akkumulátort, ha lehet minden használat után, így amikor igazán szükségünk van rá, nem kell a gondatlanságunkon bosszankodjunk.

A fűthető síkesztyű egyébként csak egy bélés, erre kell ráhúzni a mindennapi változatot. Működésbe lépése során, az ujjperceket kezdi el kellemesen melegíteni. Ahogyan a neve jelzi, főleg sportoláskor vehetjük igazán hasznát, de nyilvánvalóan a hétköznapokban is bárki alkalmazhatja.

Miután felhúztuk a kézfejünkre, észre fogjuk venni, hogy a csuklónk oldalán egy kapcsoló áll. Ezzel lehetőségünk van a fokozatok szabályozására. A fűthető síkesztyű tökéletes ajándék fázósaknak, időseknek és sportolóknak egyaránt.