A kutyajáték tisztítja a fogakat

Önfeledt szórakozás kutyáknak

Egy kis mókázáshoz soha sincs elég késő. Még a leglustább ebeket is mozgásra lehet késztetni a kutyajáték különféle változataival, amelyek szép számban megtalálhatóak az elcanino.hu weboldalon.

Nemcsak a kajálásról és az alvásról szól az élet. A mozgás kifejezetten fontos a kutyáknak, főleg a kisebbeknek, akik még csak most kezdenek megismerkedni a környezetükkel. A rágókötél erősíti a fogakat és a gazdik is örülhetnek, hogy a cipők helyet ez veszi át a megrágni kívánt dolgok szerepét.

Természetesen megtalálható az a klasszikus kutyajáték is, amiért minden kutya rajong, ami nem más, mint a labda. De ez is többféle formában kapható, hogy minél érdekesebb legyen az ebeknek a játék.

Így biztosan nem lesznek unalmas percek. A vízzel kezdetben félve ismerkednek, de ha egyszer belekóstoltak, akkor imádni fogják utána. Ezeknek a vízi ebeknek készültek a különleges vízi kutyajátékok, amelyek úsznak a víz felszínén. A kutyajáték nemcsak a szórakozást szolgálja, hanem rágás közben tisztítja a fogakat is.