A természetes napfény a mesterséges szolárium ellen

Szolárium – Hollandimpex szolárium nagyker

Köztudott, hogy a kívánt barnaság megszerzése többféle módon is lehetséges. Nem mindegy, hogy ki melyik opciót választja, hiszen mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Sokan úgy gondolják, hogy a szoláriumozás káros, pedig ez nem feltétlenül igaz.

A Hollandimpex szolárium nagyker kizárólag olyan készülékeket dob piacra, amik minden egyes előírásnak megfelelnek, tehát a megfelelő feltételek mellett lehetséges az egészséges módon történő barnulás.

A modern gépek kipróbálása sem ütközik akadályba a Hollandimpex szolárium nagyker segítségével. Ezzel szemben, a természetes napfény gondokat okozhat. Mivel folyamatosan vékonyodik az ózonréteg, ezért egyre jobban kell vigyázni a napsugarakkal. Nyáron délelőtt 10 és délután 4 óra között tilos a Napra menni, mert ennek leégés lehet a vége.

Az extrém UV-sugárzás miatt nő a bőrrák kialakulásának a valószínűsége. A Hollandimpex szolárium nagyker információi szerint akár pigmentfoltok is megjelenhetnek a bőrön, tehát jobb inkább ellenőrzött körülmények között barnulni,