A pánikgomb időseknek a technika csodája

Pánikgomb időseknek

Akinek idős, egyedül élő, netán súlyos betegségben szenvedő szülei vannak, az tudja, hogy minden tőlük távolt töltött perc tele van szorongással, és aggodalommal, mert bármilyen probléma felmerülése esetén kérdéses, hogy eljut-e Önhöz a segítségkérés.

A Trackimo innovációja a pánikgomb időseknek, ami lehetővé teszi az intelligens riasztást, szöveges üzeneten keresztül, amely az előre meghatározott telefonszámra valamit e-mail címre érkezik a lokalizált készülék helyének valós idejű adataival, illetve a riasztás pontos időpontjával.

A készülék, amelyen található egy pánikgomb időseknek, minden adatot és információt bizalmasan továbbít, és kizáró jelleggel a tulajdonossal osztja meg. Piacviszonylatban, a készülék ellenértékét, valamint a szolgáltatás árát figyelembe véve, ez az eszköz a legmegfizethetőbb.

A világ bármely pontján alkalmazható és biztosítja az időszerű helymeghatározást a GPS és GSM rendszereknek köszönhetően. A pánikgomb időseknek a legjobb választás, ha életét nyugodtabb vizekre szeretné terelni.