Burkózzon be puha férfi köntösökbe!

Férfi köntös
Férfi köntös

Egy kiadós forró fürdő után, az embernek alig akar kimászni a fürdőkádból. Télen hiába van befűtve kellően a lakás, tisztálkodás után kellemetlen hidegérzet tör mindenkire. A férfi köntös azonban ennek képes megálljt parancsolni.

A www.torolkozoshop.hu weboldalon is kapható puha termék kellemesen simogató érzést kölcsönöz a zuhanyzások után. Mindez a kiváló minőségének, magas színvonalának és remek nedvszívó képességének köszönhető.

A honlapon található fehér köntös, a standard külleme miatt, főleg szállodák hasznára válik. Azonban, aki nem szeretne egy átlagos köpenyben lazítani, hanem egy picivel mutatósabbra vágyik, az választhat a színesek közül is. A kínálat sötétkék, szürke, lila és barna verziókat kínál fel azoknak, akik szeretik magukat kényeztető, meleg kiegészítőkbe burkolni.

A férfi köntös kapucnival ellátott változatban is kapható, így például egy wellness hétvége során, a fejet sem éri hideg levegő. A teljes szett érdekében, megvásárolható a férfi köntössel azonos törölköző is, sőt, mindez nőknek szánt kiadásban is kapható.