Dekoratív betonkerítés a betörők, kíváncsiskodók ellen

Betonkerítés

Ha egy betörő mindenképpen be akar jutni a telkére, akkor szinte lehetetlen megállítani, mert lehet ott házőrző kutya, riasztó berendezés és magas kerítés, akkor is meg fogja találni a módját, hogy elvihesse, amit akar. Azonban egy betonkerítés legalább az olyan eseti betöréseket meg tudja előzni, amelyek hirtelen ötlettől vezéreltek.

Hiszen nincs esély arra, hogy valaki meglát egy értéket az útról és úgy gondolja, hogy most azt megszerzi, mert a betonkerítés teljes mértékben megakadályozza a belátást. Ugyanakkor már azért is eltántoríthatja az illetéktelen behatolókat, mert túl nagy erőfeszítésbe kerül és igen nagy kockázattal is jár egy magas telekhatárolón átmászni.

Bárki, bármikor megláthatja, hogy éppen a betonkerítés tetején próbál átbillenni, így inkább komoly tét nélkül nem is vág bele. Tehát a családja és értékei védelmének érdekében is jó ötlet lehet a betonkerítés telepítése, ami ráadásul a szomszédokat, járókelőket sem engedi kíváncsiskodni és még jól is néz ki, így a telket is szebbé varázsolhatja általa.