Hatvan éves a Hajdú bojler

Hajdú bojler

Egy gyár életében sok különféle fázis létezik. Talán kevesen tudják, hogy a Hajdú bojler gyártása az ötvenes évek végén indult. A gyár ezt megelőzően néhány éven keresztül hadiipari termékeket készített. A szocialista időkben folyamatos fejlődésen ment keresztül, állandó termékmegújítások készültek.

Ez tette lehetővé, hogy a Hajdú bojler még napjainkban is megállja a helyét, annak ellenére, hogy tőle sokkal tőkeerősebb cégek termékeivel van versenyben. Sok vásárló is kedveli, hiszen határainkon belül is egyre népszerűbbek a hazai termékek.

Ez nem csak nálunk van így, hanem nagyon sok országban, ahol kezdenek rájönni a hazai termékek fontosságára. A hazai termék mindig munkahelyet jelent, adófizetőket, akik egy társadalom alapját képezik. Sokan, akik a külföldi termékeket favorizálják, nem is gondolnak bele, hogy ezzel mások zsebébe lapátolják a pénzt.

Szerencsére, a Hajdú bojler nem esett áldozatul sem a nyugati propagandának, sem a rendszerváltásnak, de emellett a folyamatos fejlesztéseknek is köszönheti sikereit.