Egy bőröndmérleg megkönnyíti utazását

Bőröndmérleg
Bőröndmérleg

Valószínűleg állt már úgy sorban egy repülőtéren, hogy az Ön előtt lévő utasnak drága poggyászdíjat kellett fizetnie, mert túllépte a súlyhatárt, vagy épp a csomagjában kotorászva próbált meg valami feleslegestől megszabadulni, hogy megoldja a helyzetét. Egy bőröndmérleg megvásárlásával viszont nagyon könnyen elkerülheti, hogy hasonló csónakban evezzen az ilyen szerencsétlenül járt utasokkal.

Erre a kis készülékre ugyanis csak egyszer kell pénzt adnia, és később minden egyes utazás során meghálálja majd az árát, hiszen pontosan tudni fogja indulás előtt, hogy mit pakolhat még be a poggyászába, vagy épp mit kell kivennie.

A háttérvilágítás által könnyen leolvasható az érték félhomályban is, ugyanakkor energiatakarékos, mivel hatvan másodperc után kikapcsol, így nem kell attól tartania, hogy hamar kifogy benne az elem, de van olyan típusú bőröndmérleg is, amelyik jelzi, hogy alacsony az energiaszint, és cserére van szükség. A másik előnye még, hogy visszafele is pontosan tudni fogja, mennyi szuvenírt vihet magával haza.