Egyszerűen feledhetetlen a Törley

Törley

Nagyon sok év munkája van abban, hogy megszületett egy igen híres pezsgő, amit hazánkban főként, de igazából az egész világon jól ismernek. A kiváló minőségű talajok otthont adtak a Törley alapanyagául szolgáló egyedi gyümölcsöknek. A kellemes délies fekvésű lejtők, a tápanyagban gazdag föld és a szakmai gondoskodás együtt indította útnak a sikertörténetet.

Törley József Franciaországban végezte el első kísérletteit és ott dolgozta ki azt az eljárást, amivel aztán sikert aratott. Természetesen, mint jó hazafi, visszahozta szülőföldjére a tanult tudást és itt kezdte el kamatoztatni. Mindezt nem eredménytelenül tette, mert egy olyan céget épített fel, aminek termékei a világ minden szegletére eljutottak. Bátran elmondhatjuk, hogy beírta magát a történelembe.

Tény, hogy a Törley csak egy a számos egyéb márka között, de aki már kóstolta az jól tudja, mi rejtőzik benne. Ha eddig még nem tettük ezt meg, akkor minél előbb csobbanjunk bele a Törley íz-világába, hogy alaposan megmártózzunk abban és kiélvezzük minden cseppjét! Nem kizárt, hogy a kedvenc italunkká fog válni.