Grundfos ALPHA2, a megfelelő keringetésért

Grundfos ALPHA2

A tél megérkezésével mindenkinek a fűtés kerül előtérbe és megpróbálja minél hamarabb, jobban és természetesen gazdaságosan kivitelezni. De vajon mit ér a fűtésrendszer, ha nincs ami azt optimálisan működtesse? A Grundfos ALPHA2 megoldja Önnek a keringetés problémáját.

Ez a jól átgondolt felépítésű és remek kivitelezésű szerkezet, a használt alapanyagok minőségének köszönhetően, hosszú használati időt biztosít a vásárlónak. Mindehhez természetesen az is szükséges, hogy a szivattyúzni kívánt folyadék víz, illetve nem robbanásveszélyes, a Grundfos ALPHA2 alapanyagaival kompatibilis, szilárd anyagokat nem tartalmazó, olajmentes közeg legyen.

Ez a kiváló készülék egyaránt használható egy-, illetve kétcsöves fűtési rendszerek, padlófűtés, valamint primer és kazán keringetési rendszerek esetén. Tehát, amennyiben lecserélné a régi, elavult fűtésrendszert vagy most telepít újat, semmiképp se felejtse ki belőle a Grundfos ALPHA2 keringető szivattyút, hiszen nincs kifizetődőbb befektetés a minőségnél!