Győződjön meg Ön is a halogén lámpa előnyeiről!

Halogén lámpa

A tudatosság szerencsére egyre nagyobb méreteket ölt, ez pedig win-win helyzetet teremt, hiszen mind a bolygónak, mind az embereknek haszonnal jár. A halogén lámpa nemcsak rendkívül energiatakarékos, de a villanyszámlák összegét is ügyesen lefaragja. A hagyományos izzón kívül, LED-et, kompaktot és halogént lehet választani, ez utóbbi pedig a legolcsóbb.

A halogén lámpa tökéletesen képes helyettesíteni a wolframszálas típust, ráadásul 30%-os spórolást biztosít. Erről a típusról még azt kell tudni, hogy tökéletes fényerőt, színt szolgáltat és a dimmelhető világítási alkalmatosságoknál is felhasználható.

A halogén lámpa a ki- és bekapcsolást hibátlanul tűri, elindításkor arra sem kell várakozni, hogy maximális fényerőt biztosítson és felmelegedjen, hiszen működésbe hozáskor is száz százalékosan funkcionál. Azt azonban tudni kell, hogy a wolframszálassal szemben egy szempontból lemarad, ugyanis az élettartama 1000-3000 órával kevesebb. Ezt leszámítva, minden szempontból igazán remek választás.