Hajszappan korpa ellen és egyéb problémákra

Speciális hajszappan

Ha a hajápolásról van szó, akkor sokan hallani sem akarnak a szappanról, mert arról egyből a kézmosásra asszociálnak. Pedig van már olyan sajátos hajszappan is, amelyik az összetevői révén megadja a hajkoronának a szükséges nyomelemeket ahhoz, hogy az erős, dús és fényes legyen.

Talán sokakat nem lep meg az, hogy Magyarországon és sok más országban a hajszappan igen nehezen, sok év elteltével vívta ki a népszerűségét. Egyesek, a félelemtől vezérelve, tartózkodtak ettől a produktumtól és kifejezetten hosszú ideig attól tartottak, hogy a szappanokra oly jellemző zsírosság csak tovább rontja a haj állapotát. Ez a feltevés nyilván nem igaz, főleg azért nem, mert a sampon helyett használt szappanok sokfélék.

Minden hajtípusra, és ezzel együtt az eltérő problémák teremtette igényekre számtalan változat áll rendelkezésre. Akinek például a korpa jelenti a legnagyobb gondot, az olyan terméket vehet meg, amelyik kifejezetten erre a nehézségre kínál egészséges megoldási alternatívát. A magyar boltokban is van már olyan hajszappan, amelyik nem csak a korpát tünteti el, de sok más ehhez hasonló problémát is.