IPL végleges szőrtelenítés a Kozmetika Stúdióban

A Kozmetika Stúdió honlapja

Nyáron még inkább előtérbe kerül a szőrtelenítés témája, hiszen a mai kor elvárásai szerint, az ápoltsághoz a csupasz, sima bőr is hozzátartozik és mindenki szeretne ennek megfelelni. Sokan küzdenek borotvával, különféle gyantákkal és epilátorokkal, de a többség nincs megelégedve az eredménnyel.

Azonban a KozmetikaStudio.hu honlapján megismerkedhetünk egy olyan eljárással, amivel valóban hosszú időkre megszabadulhatunk a nemkívánatos szőrszálaktól. Ez az úgynevezett IPL végleges szőrtelenítés, amit lézer segítségével végeznek el. A lézer által kibocsájtott fény a szőrszálak festékanyagában hővé alakul, így pusztítva el a szőrtüszőt, ami nem tud újratermelődni.

Sötétebb szőrzet és világos bőr esetén a leghatékonyabb a beavatkozás, de természetesen más jellemzők mellett is alkalmazható. Esetenként szükség lehet az IPL szőrtelenítés megismétlésére, azonban még ilyen esetekben is látszik, hogy második alkalommal már jóval kevesebb és gyengébb szőrszálat kell kezelni, tehát a módszer tényleg hatékony.