Játékos fejlődés: Logico Primo feladatcsomagok

Logico Primo

A kisgyermekek értelmi készségeinek fejlesztése fontos, ám körülményes feladat. Tisztában kell lennünk azzal, hogy mit, hogyan csinálunk, és meg kell találni az olyan feladatokat, amelyek játékosan segítik elő a fejlődést. A Logico Primo innovatív tanulójáték egy pontosan ilyen foglalatosság.

A feladatcsomag 16 kártyát tartalmaz, amelyek a Logico keretnek köszönhetően újra felhasználhatóak, a lapokra nem kell ráírni, mert a kerethez rögzített korongok segítségével bejelölhető a megoldás. A gyakorlatcsomag olyan játékos feladatokat tartalmaz, amelyek fejlesztik az érzékelést, a térbeli tájékozódást, a nyelvi kifejezésmódot, a logikai összefüggések megértését.

A Logico Primo feladatlapok három-, négy- és ötéves kortól ajánlottak és különböző tematikákat dolgoznak fel az adott életkornak megfelelően. Például van, amelyik a számok, betűk, hangok megismerésében segít, és van olyan is, amely a színek, formák világában kalauzol el, továbbá egyesek a rész-egész, jobb-bal párosítás használatának gyakorlásában segítenek.