Szükséges az élőerős őrzés a riasztók és kamerák mellett?

Élőerős őrzés

A vagyonőrzésre számtalan berendezés áll manapság már rendelkezésre, pl. kamerák, érzékelők, riasztórendszerek, és további biztonságtechnikai eszközök.

Ezek azonban nem helyettesítik, csupán kiegészítik az élőerős őrzést. Ezért érdemes a biztonságtechnikai eszközök mellett őrző-védő szolgálatot is fenntartani. Ilyen lehet a portaszolgálat, recepciós alkalmazása, kutyás őrzés, járőrözés, fegyveres őrök igénybe vétele.

A kisvállalkozások raktáraitól a nagy ipari vállalatok csarnokaiig vagy irodaházaiig mindenhol szükség van a megbízható védelemre. Az egyszerű rutineljárásoktól, amilyen akár a személy- és gépjármű be- és kiléptetés vagy a kulcskezelés, egészen a riasztásokra való szakszerű intézkedésig, bűncselekmények megelőzéséig és megakadályozásáig igen széles az élőerős őrzés szolgáltatási köre.

Akinek fontos a cége imázsa – és kinek nem? – az nem csak a közvetlen alkalmazottait válogatja meg, de az élőerős biztonsági rendszerét is olyan partnercégnek szervezi ki, amely ad a magas színvonalú munkára és kulturált viselkedésű, jó megjelenésű, az őrzött céget megfelelően képviselni tudó biztonsági szakemberekkel dolgozik.