Kisebb irodákba ideálisak a Kyocera nyomtatók

Kyocera nyomtatók

Legyen az egy orvosi rendelő, ügyvédi, könyvelői iroda, a viszonylag kisebb kapacitású nyomtató elengedhetetlen kellék. A Kyocera nyomtatók közül több modell is képes a kisebb irodai igények kielégítésére. Ezek közül a Kyocera FS-1220MFP kódjelet viselő az egyik ajánlott termék. Az A4-es, fekete-fehér nyomtatásra alkalmas multifunkciós lézernyomtató teljes mértékben megbízható és gazdaságos megoldást jelent.

A készülék percenként 20 darab A4-es dokumentum kinyomtatására is képes, papírfiókjában pedig 250 lap fér el. Toner kapacitása 1400 oldal, a hagyományosnak mondható 5%-os lefedettség mellett. Nyomtatáskori energiafogyasztása csupán 316 W, készenléti módban pedig alig néhány watt.

A Kyocera nyomtatók multifunkciós készülékei szkennelésre is alkalmasak. A szkennelt fájlokat BMP, TIFF, PDF vagy JPEG formátumba lehet elmenteni, a nyomtató rendelkezik USB 2.0 porttal is. A Kyocera nyomtatók közül ennek a modellnek karbantartási ciklusa 100 ezer A4-es oldal, várható élettartama 3 év vagy 200 ezer A4-es oldal.