A Neato gondoskodik a pihenésről

A Neato gondoskodikNapjainkban a piacra dobott technológiai eszközök egyikén sem kell már meglepődni, hiszen eszeveszett gyorsasággal fejlődnek és egyre nagyobb kényelemmel tudnak szolgálni. A Neato gazdáját ücsörgésre kényszeríti, hiszen teljes mértékben leveszi a teendőket az emberek válláról. Ritkán kell beállítani, hiszen a masina magától is képes tenni a dolgát, egyedül kigurul piciny töltőállomásáról és nekilát a szöszök, a haj- és szőrszálak, illetőleg a morzsák eltűntetésének.

A Neato egyébként mindenegyes hajlékban lézertechnológia segítségével közlekedik és tájékozódik, ez a módszer pedig lehetőséget ad arra, hogy egy cellát se veszítsen szem elől, így a családi fészek minden zegzuga csillogni-villogni fog. A Neato márkanévvel ellátott gép beszerezhető már hazánkban is, az internetes felületen, a www.robotguru.hu honlapon. A szerkentyűk Wi-Fi hálózattal és telefonos applikáció segítségével is irányíthatóak, így pedig igazán gyerekjátékká válik a takarítás. A Neato akár a hét minden napján gondoskodik a megfelelő mértékű higiéniáról, munkáját csupán egy alapos felmosással kell megkoronázni.

Pillantást vetve a kertes házak külső részére is, nem szabad ölbe tett kézzel lustálkodni, hiszen a gyepre is ráfér az ápoltság. A robot fűnyíró árak korrekt szakaszon mozognak és igaz, hogy elsőre kissé megrémíthetnek a tarifáik, bele kell gondolni, hogy mekkora befektetés egy ilyen gépre áldozni, ami éveken át hűségesen és színvonalasan szolgálni fog. Az említett portálon nem csupán robotporszívók, hanem természetesen önvezérlő gyepgondozók is megkaparinthatóak. A robot fűnyíró árak mindenegyes produktum mellett fel vannak tűntetve, ezek után pedig már csak arra kell koncentrálni, hogy mekkora alapterületen kéne funkcionáljon a gyártmány. Ezt azért szükséges figyelembe venni, mert a munka elvégzése az akkumulátor kapacitásától függ.

A robot fűnyíró árakra fény derül a Robotgurun, azonban, ha mégis homályos maradna pár témakör, érdemes felkeresni a honlapon feltűntetett elérhetőségen a vállalat segítőkész munkatársait, akik igyekeznek hamar válaszolni.