Kutyahordozók az ebek kényelméért

Összehajtható kutyahordozó

A kutyusok sem kell otthon maradjanak, hogyha a gazdi úton van. A kutyahordozók segítségével biztonságosan szállíthatóak a kedvencek. Különböző kialakításban lehet rendelni a vivahome.hu weboldalról, mivel az alumínium és az összehajtható változatok is rendelkezésre állnak.

Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. Az összehajtható modellekben inkább a kistestű ebek fogják jól érezni magukat, mivel ezek kevésbé strapabíróak, mint az alumíniumból készültek.

Az összehajtható változat viszont nagyon praktikusan tárolható, ezért mindvégig az autó csomagtartójában lehet tartani, így szükség esetén kéznél lesz. Az alumínium kutyahordozók tágasak, így a nagytestű kutyák remekül elférnek és garantáltan éveken keresztül tökéletes állapotban maradnak.

A kutyahordozókat minden esetbe a kedvencünk méretének megfelelően kell kiválasztani, hogy tudjon benne feküdni és ülni is, mert csak ebben az esetben lehet kényelmes a több órás utazás. A járműben védelmet biztosít a kutyának, illetve az autóban utazó személyeknek sem fog kellemetlenségeket okozni a négylábú.