A logisztikai szállítóeszközök óriási választékban érhetők el

Logisztikai szállítóeszközök

A Zenit Kft. a hatalmas polcrendszereken kívül más termékeket is forgalmaz. Idesorolhatóak a logisztikai szállítóeszközök is. Ezek kisebb-nagyobb vállalkozások anyagmozgatási céljaira tökéletesek lesznek. A termékek között megtalálhatóak a kézi targoncák, a vonórudas kézikocsik, a vontatható, rugós aljú szállítókocsik, sőt, a rolly és a bevásárló kocsik is.

Rengeteg típusú cég létezik, így mindegyik megtalálhatja azt, amelyikre szüksége van. Ha nehezebb tárgyak átmozgatását szeretne véghezvinni, akkor tökéletes megoldásnak fognak bizonyulni a csúszó talpak. Ezek gumírozottak, ezáltal biztonságosak.

A logisztikai szállítóeszközök ezen típusa, háromféle kivitelben szerezhető be, lehet 6, 12 és 24 tonnás teherbírású. Az ipari és a kereskedelmi felhasználásra mindenképp alkalmasak lesznek. Méretüket és formájukat tekintve eltérőek. A logisztikai szállítóeszközök vásárlásánál érdemes megfontolni, hogy milyen céllal van szüksége az adott darabra, hiszen mindegyik berendezés más-más feladatokat lát el, illetve a teherbírásuk is eltérő.

A rolly kocsi nagy segítséget nyújthat a szállítás és a tárolás terén, ráadásul többféle változatban szerezhető be. Megtalálható fém vagy műanyag alvázzal is. Nem foglal nagy helyet, hiszen összezárható szerszám használata nélkül is, ezáltal bárhol tárolhatja.

Felületét tekintve krómozott és huzalhálóval van felszerelve. Négy darab kerékkel rendelkezik, amelyek esetében 2 db fix, illetve 2 db forog. Az üzletekben eltérő teherbírású, súlyú, valamint méretű termékekkel találkozhat. A rolly kocsi biztonságos szállítást tesz lehetővé, hiszen az árurögzítés egy textil feszítőhevederrel oldható meg.

A terméket nagyon sokan kedvelik és vásárolják meg előszeretettel, hogy megkönnyítsék a mindennapi teendőket általa. A rolly kocsi az interneten keresztül is egyszerűen beszerezhető. Számtalan típust találhat meg, így a céljának megfelelően intézheti a rendelést. Lehetősége van több terméket is összehasonlítani, majd ez alapján meghozni a végső döntést. Nézelődjön kedvére és vásároljon bátran!