Mobil szúnyogháló a változó igényekhez

Mobil szúnyogháló

Senki sem szeretné megosztani az otthonát különböző repülő és csúszómászó rovarokkal, ezért azok a megoldások, amelyek kívül tartják ezeket a hívatlan vendégeket, igen széles körben népszerűek. Sokan még azt a kompromisszumot is képesek megkötni, hogy nem hajolnak ki az ablakon, illetve nem használják a párkányt, csak egy erős szúnyogháló meg tudja védeni őket.

Azonban a mobil szúnyogháló révén, már ezzel a kellemetlenséggel sem kell számolni, hiszen ha szükséges, könnyedén vissza lehet csúsztatni a tokjába, majd dolga végeztével, újra használatba helyezheti. Ez hasznos lehet ablaktisztításkor is, valamint olyan esetekben, amikor muszáj az ablaknyílást használni.

Továbbá, a mobil szúnyogháló azokra a nyílászárókra is felszerelhető, amelyek nem zárhatóak el teljesen, mint például az erkélyajtó vagy a bejárati ajtó, így a szellőztetés is megoldható lesz anélkül, hogy mindenféle bogár bejutna a lakásba. Válassza Ön is ezt a remek kelléket és mondjon búcsút a bosszantó szúnyogoknak, legyeknek és hasonló lényeknek!