Sok gondot megelőz az iPhone 6 üvegfólia

Pontosan illeszkedik az üvegfólia

Minden évben okostelefonok sokasága kerül forgalomba. Az mobilok kiegészítőit tervező cégek remek munkát végeztek az iPhone 6 üvegfólia esetén, mert teljes mértékben képes ellenállni a karcoknak.

Sokan csak úgy bedobják a mobiljukat a táskába, ahol aztán találkozik az aprópénzzel, kulcsokkal, egyéb fémtárgyakkal. Lassanként apró karcolások fognak keletkezni az értékes telefon képernyőjén, amelyek előbb-utóbb zavaróak lesznek használat közben.

Bezavarhatnak egy videó nézése közben, de Skype beszélgetés alkalmával is kellemetlen látványt fognak nyújtani. Ezért kell az iPhone 6 üvegfólia, mert a karcok és a repedések nem magán a telefon kijelzőjén fognak keletkezni, ha ilyen körülményeknek tesszük ki.

Gyakran észre sem vesszük és megütődik az érintőképernyő, ezért váratlanul elreped, de nem akkor, ha megadjuk neki a megfelelő védelmet. Nagy megkönnyebbülést tud nyújtani, amikor észrevesszük, hogy csak az iPhone 6 üvegfólia repedt el és nem az értéked telefon érintőképernyője. Védje Ön is a készüléket, hogy még sokáig használhassa!