Nem okoz csalódást a Genius egér

Genius egér

Azon személyek, akik élnek-halnak a jó videojátékokért, pontosan tudják, hogy a teljesítmény, hatékonyság akkor lehet kiváló, ha adott a megfelelő gamer mouse.

Mivel a Genius egér adottságai révén megadja a gyors kezelhetőséget és teljes komfortot, nem csoda, hogy a játék rajongói nagyon szeretik ezt a fajtát. Az FPS game fajtákat, tehát a lövöldözős változatokat imádók biztosan tudják, hogy nincs sok gombra szükségük ahhoz, hogy befejezzenek egy adott pályát és legyőzzék a végső ellenfelet. A Genius egér megadja azt a pontosságot és nyugodt kezelhetőséget, amire mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy játék közben ne kezdjen el fájni az ember csuklója, teljes kézfeje vagy a válla.

A nemrég piacra dobott gamer Genius egér például azért kapott rengeteg dicséretet a szakértőktől és gamer rajongóktól, mert ötvözni tudta azokat a tulajdonságokat, amikre szüksége van egy játékosnak és annak a felhasználónak is, aki naponta csak egy vagy két órát ül a gép előtt. A Genius egér gombjai között megtalálható az is, amelyik lecsökkenti a DPI-t, hogy jobban tudjon célozni játék közben a játékos.