Olcsó honlap a közösségi oldalon

Olcsó honlap

Manapság a közösségi oldalak kezdik átvenni a normális honlapok szerepét. Persze még mindig a honlap a legmegbízhatóbb forrás, amit maga a vállalat kreál. Megéri befektetni egy olcsó honlap létrehozásába, de a közösségi médiákban is meg kell jelennie egy cégnek. A keresők figyelembe veszik a közösségi portálokon való részvételt és a megosztások számát is, amikor rangsorolnak.

Olykor ez sokkal nagyobb hatást kelt és sikert arat, mint a hétköznapi linkek. Kihagyhatatlan a lájk és a megosztás gomb egy olcsó honlap készítésnél, így a látogató a cikkeket és híreket meg tudja osztani az ismerőseivel. A Facebook fokozza a kedvét a vásárlónak, de ezen a portálon értékesítéseket lebonyolítani nem szoktak.

Csupán híreket, termékeket, szolgáltatásokat és kedvezményeket lehet megjeleníteni. A közösségi média felhasználóinak nagy része, naponta többször is fellép. Tehát, célszerű céges Facebook profilt készíteni az elkészült olcsó honlap mellé, ugyanis rövid időn belül ismertté válik az adott vállalat és a követőkből ügyfelek lesznek.