A biológiai szennyvíztisztítás egyszerűen kivitelezhető

Biológiai szennyvíztisztítás

Nagyon jó helyen jár most, hogyha természetes anyagokkal, egészségre ártalmatlanul, környezetbarát módon szeretné gondozni a kertjét, karbantartani az emésztőgödröt vagy szagtalanítást végezne. Ugyanis bioforce.hu internetes üzletben megvásárolható Bioclean Septic nevű termékkel a biológiai szennyvíztisztítás egyszerű és hatékony.

Ez egy természetes eredetű szennyvíztisztító mikrobakészítmény, ami alkalmas lefolyók és csővezetékek bűzmentesítésére, de emésztő- és szikkasztógödrök szennyvízének tisztítására, zsírtalanítására, illetve szagmentesítésére egyaránt szolgál.

Az alkalmazásának előnyei közé tartozik, hogy már 1-2 héten belül érzékelhető szagcsökkenés érhető el az emésztőgödörben, és 2-3 hónapon belül jelentős szivárgás indulhat meg a szikkasztógödrök korábban eltömődött pórusain keresztül. Mindez biológiai úton, teljesen vegyszermentesen történik. Ezzel a produktummal lehet csak igazán eredményes a biológiai szennyvíztisztítás. Válassza Ön is ezt, és használja bizalommal, eredményesen!