Összecsukható napozóágy otthoni napfürdőzéshez

Összecsukható napozóágy

Egész nyáron dolgozott és most sem úgy néz ki, hogy még a jó időben nem tud eljutni a Balatonra vagy a legközelebbi tópartra? Akkor hozza el a nyarat az udvarra vagy ennek hiányában az erkélyre! Egy összecsukható napozóágy révén akkor napfürdőzhet, amikor csak akar, illetve amikor éppen ráér.

Ha a délelőtti órákban van egy kis szabadideje vagy azelőtt, hogy lemenne a Nap, csak elő kell venni az összecsukható napozóágyat és máris lazíthat. Egy jeges, munka előtt szigorúan alkoholmentes ital társaságában nagyszerűen kikapcsolódhat és legalább a képzeletben ott lehet egy fehér homokos tengerparton.

Az sem probléma, ha nincs sok hely a kertben vagy csak egy kis terasz áll a rendelkezésére, hiszen amikor nem használja, akkor ez a praktikus kellék bármilyen kicsi résben is elfér. Ha pedig nyugodtan elől maradhat, akkor érdemes olyat választani, ami illik a környezetbe. A butorpiac.hu weboldalon többféle összecsukható napozóágy modellt is megtekinthet és néhány kattintással meg is rendelheti a megfelelő darabot.