Pontos és gyors műszaki vizsga Budapest XV kerületében

Műszaki vizsga
Műszaki vizsga

Amennyiben a főváros XV kerületében, vagy ennek vonzáskörzetében lakik, úgy valószínűleg már hallott rólunk, vagy lehet, hogy már az ügyfelünk. Autójavító műhelyünk számos szolgáltatással egyetemben, a műszaki vizsga Budapest területén történő elvégzését is vállalja.

Minél szélesebb körű a tevékenységi körünk, annál több ügyfelet vonzunk, hiszen már nincs olyan terület, amivel nem tudnak felkeresni bennünket. Akár a karosszéria, vagy motorjavítás, akár ennek a biztosítási ügyintézése, az alkatrészek beszerzése legyen a feladat, mi megoldjuk. Egyebek között, a műszaki vizsga Budapest XV. kerületében és ennek vonzásköreteiben is ott van a feladataink listáján.

Igyekszünk gyors és pontos állapotfelmérést végezni, árajánlatot adni, hiszen így az ügyfél tudja, hogy mire számítson a javításkor. A vizsgáztatás előtt célszerű egy állapotfelmérést kérni, egyrészt azért mert ezt ingyenesen elvégezzük, másrészt pedig, nem a vizsgáztatáskor derül ki, hogy valami nem stimmel az autóval. Ez mindenkinek kellemetlen meglepetés, mivel így költségesebb a folyamat és időigényesebb is.