Progeszteron hiány orvoslása növényi eredetű termékkel

Indol 3 carbinol

 

Nagyon sokszor dobálózunk olyan kifejezésekkel, hogy valakinek tombolnak a hormonjai vagy játszadoznak vele a hormonok és bele sem gondolunk, milyen komoly dologról is van szó, ha azok a bizonyos mirigyek nem működnek megfelelően, amelyek ezek termeléséért felelősek.

Például a progeszteron hiány nőgyógyászati betegségeket, meddőséget, ingerlékenységet, türelmetlenséget, hangulatingadozást, fejfájást, izzadást és fáradtságot is előidézhet. Sőt, ez még nem minden, mert a hormonok és az őket előállító szervek kapcsolatban vannak egymással, ezért a progeszteron hiány egy sor másik hormon terén is okozhat gondokat.

Tehát, ha sikerül felismerni a tüneteket és diagnosztizálják is a problémát, akkor mihamarabb a kezelésre kell koncentrálni. Léteznek erre különféle gyógyászati termékek is, de mégis a természetes megoldások a legbiztonságosabbak. Ez azért van, mert a progeszteron hiány a legtöbbször ösztrogéndominanciával jár együtt, amit éppen a vegyi anyagok felgyülemlése okoz, így nem előnyös, hogy a progeszteront is kémiai úton előállított termékkel próbáljuk pótolni.

Hasonlóan pedig, az ösztrogéndominancia ellen is javallott inkább olyan natúr módszerekkel harcolni, mint az indol 3 carbinol bevitele a szervezetbe. Ez a növényi eredetű hatóanyag a keresztesvirágúakból kerül kivonásra, és a méregtelenítő folyamatokra van remek serkentő hatással. Beindítja a máj és a belek öntisztító folyamatait, így valójában ráveszi a szervezetet, hogy önmaga szabaduljon meg a nemkívánatos anyagoktól.

Az indol 3 carbinol már kapszula formájában is kapható a WTN márka ajánlásából, ami 100% természetes termék. Ez azt jelenti, hogy még a kísérő anyagok is növényi eredetűek, így azok sem okoznak mellékhatásokat, valamint az indol 3 carbinol felszívódását sem nehezítik meg, sőt, segítik. Ha szeretne Ön is kockázatoktól mentesesen megszabadulni a xenoösztrogének okozta tünetektől, akkor ezt bátran kipróbálhatja, mert sem az egészsége, sem pedig a pénztárcája nem fogja bánni az indol 3 carbinol bevetését.