Repülőjegy Párizs az Air France színeiben

Repülőjegy Párizs
Repülőjegy Párizs

Akár a francia nemzeti légitársasággal is utazhat, ha úgy döntött, hogy Párizs felé veszi az irányt. A vállalat naponta több járatot is indít Budapestről a francia főváros irányába, ezért itt is igényelhető repülőjegy Párizs.

Ha reggel utazna, akkor tökéletes választás lehet a 6.30-as járat, amelynek a segítségével akár már 9-kor le is szállhat a Charles de Gaulle repülőtéren. Amennyiben nem akar ennyire hamar felkelni, akkor a 10.10-es járat is szóba jöhet, amely délután fél 1-re érkezik meg az úti céljához.

Repülőjegy Párizs vásárolható a 15.45-kor induló gépre is, ezért ha este akar odaérni a francia fővárosba, akkor kiváló választás lehet az Ön számára ez a járat. Azonban ha azok közé tartozik, akik inkább éjjel aktívak, akkor felszállhat a 18.25-kor induló gépmadárra is, amely 20.45-kor teszi le az utasokat a Charles de Gaulle repülőtéren.

Arra azonban figyeljen oda, hogy nem biztos, hogy minden egyes napon közlekedik az összes, fent felsorolt járat, hiszen előfordulhatnak olyan napok is, amikor négy helyett csak három gépre vehető repülőjegy Párizs irányába.