Sajátos formavilágú a Kellys trekking bringa

Kellys trekking

A kerékpárosok, bicikli rajongók valószínűleg megismerkedtek már a Kellys márkával, ugyanis ez a gyártó évtizedek óta a magas minőség elkötelezett híve.

A cég legfelkapottabb modellje a Kellys trekking, amelyik számos pozitív tulajdonsága révén az egyik legkedveltebb bringa és a hazai kerékpár-kereskedések mindegyikében egy alap bicaj. A Kellys trekking mindig is híres volt a komfortos vázgeometriájáról, a tágas csomagtartójáról, a tartós sárvédőjéről.

A kétkerekű ezen tulajdonságai miatt a szilárd burkolatú, esetleg föld- vagy murvás útra való, ahol igazán meg tudja mutatni, hogy mire is képes valójában. A jármű egyik erőssége a vázgeometriájában rejlik ami egyszerre stabil és kényelmes, magas építésű és nagyon erős.

A teljes komfortot szolgálja a hajlított kormány, a rugós nyeregcső, a nagy átmérőjű kerekek és az állítható kormányfej. Sőt, vannak már olyan Kellys trekking fajták is, ahol géles nyereg figyelhető meg. A Kellys trekking bringák extra tartozéka még az elengedhetetlen láncvédő, első teleszkóp és még a tárcsafék is. Ezért kirándulásokra tökéletes.