Hogyan tegyük könnyebbé a menstruációt?

Könnyebb menstruáció

Talán minden nő, kivétel nélkül felsóhajt, ha arra gondol, hogy közelednek a piros betűs napok, azonban ez ellen nincs mit tenni, minden hónapban át kell vészelni valahogyan a rövid időszakot.

Női betegségek és témák a menstruációról ritkán vitatottak mind folyóiratokban, mind a médiában, ennek ellenére fontos azokról a fortélyokról beszélni, amelyek könnyebbé teszik a havi vérzéssel járó tüneteket. A menstruációs fájdalom fájdalomcsillapítóval küszöbölhető ki, továbbá egyéb praktikák is az erős menstruáció könnyebbé tételéről gondoskodnak. Rendkívül jóleső érzés egy meleg vízzel teli palackot tartani az alhason, továbbá fontos egyéb úton-módon melegben tartani az altáji részeket. Ezt pihe-puha takarókkal, plédekkel lehet megoldani.

A női betegségek során az is lényeges, hogy a partner támaszként szolgáljon, ne fokozza a frusztrációt, finom csemegével, szórakoztató DVD-vel kedveskedjen szerelmének. A tüszőrepedésen minden hölgynek rendszeresen át kell esnie, azonban nyugodt, idilli körülmények között minden könnyebb.