Színvonalas lézeres távolságmérő az Aquasanánál!

Lézeres távolságmérő
Lézeres távolságmérő

A modern háztartási kellékek és eszközök tagadhatatlanul lépést tartanak a technikai fejlődés tempójával, így ma már egyre okosabb és ügyesebb készülékeket lehet beszerezni. Hasonló a helyzet példának okáért a lézeres távolságmérő esetében is, amely már jó ideje meghaladta a szalagos mérőeszközök sorát, és amelyet most könnyűszerrel, igazán előnyös áron az Aquasana termékeket forgalmazó www.vizbaratok.hu oldalon is megvásárolhat.

A BD15 lézeres távolságmérő bármilyen felújító, barkácsoló, esetleg építkező helyzetben kiválóan alkalmazható készülék, amelyet a minőségi termékeiről ismert német Trotec cég fejlesztett ki.

A most igazán kedvezményes áron elérhető eszköz terület és térfogat mérésére is alkalmazható, könnyűszerrel használható rajta az összeadás, kivonás, illetve a folyamatos mérő funkció is, arról nem is beszélve, hogy csupán ± 1,5 mm hibaértékkel képes megadni a mérési pontosságot. Ezen lézeres távolságmérő tehát nem csak garantáltan jól funkcionál, hanem egyetlen készülékben helyettesít minden más hagyományos mérőeszközt is.