Vízálló parketta használata a fürdőszobába

Vízálló parketta

A fürdőszoba és a konyha burkolása mindig sok fejtörést okoz a szakembereknek és a lakástulajdonosoknak is. Sokan szeretnék természetesebb hatást keltő burkolatokat használni, azonban ezekben a helyiségekben a magas páratartalom gondot okozhat.

A vízálló parketta viszont kiválóan használható, akár a fürdőszobában is. Sokan még ma is tartanak ettől a megoldástól, pedig a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy helytállnak ezek a burkolatok ebben a helyiségben is.

A vízálló parketta lerakása nem nehezebb, mint bármilyen hagyományos padlótípusé, a termék ára viszont valamivel magasabb, de így minden helyiségben megoldható a természetes hatású burkolatok használata. A vízálló parketta rendkívül jól bírja a magas páratartalmat, így hosszú évekre megoldható a fürdőszoba burkolása.

A meleg burkolatok használata az ilyen helyiségekben egyre divatosabbá válik már hazánkban is, tehát bátran kipróbálhatja mindenki. A 2jepetto.hu weboldalon minden hasznos információt megtalálhatunk erről a különleges és strapabíró burkolattípusról.