A pezsgő másképp is megállja a helyét!

Pezsgő másképp

Még javában tombol a nyár, ezért igyekszünk minden lehetséges módon hűteni magunkat. Lehet, hogy a lakásban maximumon megy a légkondicionáló, de olykor muszáj kimozdulni bentről. Ha unjuk a jól megszokott koktélokat, akkor eljött az ideje a pezsgő másképp történő kipróbálásának! Ki gondolta volna, hogy remek mixek készíthetőek ezekből a buborékos finomságokból?!

Elég egy kevés citrom, esetleg valami erősebb rövid, némi jég, mindez feltöltve az egyik kedvenc pezsgőnkkel és máris kortyolgathatjuk a kényelmes kempingszékben hátradőlve. Mi kell ennél több ahhoz, hogy úgy érezzünk, miénk az egész világ? Ha már a pezsgő másképp is alkalmas a fogyasztásra, akkor valóban érdemes megragadni a lehetőséget, mert olyan élményekkel gazdagodhatunk, mint előtte még sohasem.

A hungariapezsgo.hu weboldalon részletes receteleírásokat találunk és természetesen a hozzávalók fő alapanyagát is beszerezhetjük remek áron. Ne fogjuk vissza magunkat, hanem gondoskodjunk róla, hogy a megszokottól eltérően, a pezsgő másképp kerüljön a pohárba!