Megtakarítás kalkulátor 2018-ra: számoljon egyszerűen

Életbiztosítás kedvező feltételekkel

Ha valaki feltenné Önnek a kérdést, hogy melyik életbiztosítót szeretné választani és miért, akkor mit válaszolna? Bizonyára sokan nem tudnák hirtelen a választ, hiszen nem olyan könnyű ezzel kapcsolatban tájékozódni. Azonban az életbiztositas.com weboldalon megvan a megoldás. Számolja ki pár kattintáson belül, hogy évente mennyi pénzt takaríthat meg!

Az életbiztosítás kalkulátor a megadott szempontok szerint készíti el a listát, persze személyre szabottan, azokról a biztosítási csomagokról, amelyek beletartoznak az illető érdeklődési körébe. A lista tökéletesen szemlélteti azokat a dolgokat, amelyek segíthetnek kiválasztani a megfelelő terméket. Megjelenik a biztosítótársaság logója és neve, továbbá a TKM költségmutató is fel van tűntetve a táblázatban, de nem maradt le hozamszintet százalékban kifejező diagram sem. Az életbiztosítás kalkulátorral az is megvizsgálható, hogy az adott ajánlat mennyi mozgásteret enged a díjfizetésekkel és a visszavásárlással kapcsolatban. Ezeket az ajánlatokat számos ügyfél szokta értékelni, ami szintén fel van tüntetve a listán, így az is segíthet a választásban, hogy az adott termék mennyire népszerű.

A megfelelő termékkel kapcsolatban, további részletes információk is elérhetőek a weboldalon, amik természetesen mindig aktualizálva vannak, ezért nem történhet meg, hogy a látogatók már nem létező ajánlatokról fognak olvasni. De ha ez nem lenne elég, akkor személyre szabott kalkulációt is lehet igényelni. Ebben az esetben szükség lesz néhány személyes adat megadására, amelyek természetesen bizalmasan lesznek kezelve.

Így már egy teljesen egyéni ajánlatra számíthatunk, amit a GRANTIS független pénzügyi tanácsadó cég szakértői fognak kiszámítani, az igényeknek megfelelően. 2018-ban már könnyedén pontos képet lehet kapni a megfelelő biztosításokkal kapcsolatban, csupán tudni kell, hol érdemes érdeklődni ezzel kapcsolatban. A GRANTIS lelkiismeretes szolgáltatásának köszönhetően, ez többé nem lesz akadály senkinek, hiszen ennél a cégnél nem a nyomulás a mérvadó, a jutalék elnyerése miatt.